Friday, September 23

jalan-jalan blogwalking...

sibuk2 pun sempat le nak terjah blog kengkawan....

hmmm...as usual, byk masa dihabiskan kat blog masakan.....intai2 resepi...jamu mata..mana lah tau kann..boleh datangkan idea nak masak karang...

mostly blog aku masuk as silent reader jek...bukan tanak tinggal komen/jejak..tapi malas!! hahaha...satu penyakit yg tadak ubat okehhh.....

mana2 kengkawan yg datanag bertandang kat sini, sila lah sign-in kat My Dear Blogwalking List aku tuh...atau tinggal je komen...akan aku terjah blog korang sume.....

oklah..salam jumaat korang!! esok wiken terakhir dibulan syawal...mesti byk lagi open house yg nak kena terjah kannn....tuk wiken ni, jadual aku dah full...wiken masak tuk bekpes ngan dinner je...itu pun kalau perut dok bergendang mintak di isi..kalu tak pun mmg kena masak tuk anak2 bujang kesayangan tuh...g open house pun bukan dorg makan...asyik main je...ye la...g umah org yg ada anak jugak kann...pepaham je la....

oklah...have a good wiken!

gambar dari gugel jerrr

3 comments:

  1. jumpa ahad ni ye atie, insyaallah, plan bawak apa nanti?

    ReplyDelete
  2. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete